✔Snelle levering ✔Goede service ✔Exclusieve producten

Over ons

Wij van Baxclusief zijn gek op mooie dingen voor in de keuken. Wij houden van kwaliteit en duurzame producten. Omdat we dit graag willen combineren, zijn we een webshop begonnen met duurzame en mooie kwaliteitsproducten voor in de keuken.

In  ons assortiment vind je producten voor het koken en bakken. Denk hierbij aan bakvormen voor cakes en taart, keukengerei, maar ook bakvaste ovenschalen. De kookproducten hebben een goede kwaliteit en zijn gemaakt om lang gebruik van te maken.

Daarnaast hebben we ook ingrediënten en etenswaar te koop. Veel van onze producten zijn biologisch. Ze hebben een eerlijke afkomst, waardoor je er extra van kunt genieten. Denk aan heerlijke Italiaanse olijfolie, échte pasta en bijzondere balsamico azijn.

Ook vind je op onze website recepten, tips en blogs. Onze kennis en liefde voor koken en lekker genieten delen we graag met jou. Hopelijk vind je bij ons wat je nodig hebt. En heb je nog vragen, opmerkingen, suggesties? Wij staan altijd klaar om je te helpen en adviseren!