✔Snelle levering ✔Goede service ✔Exclusieve producten

Home & Living

Alle leuke accessoires voor thuis vindt je onder de knop Home & Living. Niks is fijner om je keuken met keukendecoratie gezellig te maken. Want wie vindt het nou niet fijn dat je keuken niet alleen functioneel, maar ook mooi is? En niet alleen je keuken, maar ook je keukentafel kun je gezellig maken.

Bloempotten en Bloemenvazen

Bloemen en kamerplanten geven veel sfeer in je huis. Een plant zet je natuurlijk niet zo in huis, daar hoort een mooie bloempot omheen. Bij Baxclusief kun je verschillende soorten, kleuren en maten bloempotten voor planten bestellen. Daarnaast verkopen we ook bloemenvazen. Hier kun je een mooie bos tulpen, rozen of een mooi boeket in doen. Maar ook kunstbloemen of zonder bloemen zijn deze bloemenvazen heel erg mooi.

Kaarsen en oliebranders

Een vuurvlammetje geeft vaak een hele warme gloed in huis. Dit kan door een kaars aan te steken, maar ook een olielamp geeft deze warme gloed in huis. Een kaars is mooi om naar te kijken en geeft een rustige sfeer. Wil je ook buiten genieten van kaarsen, maar waait het soms te hard? Gebruik dan een windlicht, dit houdt de wind tegen. Zo kun je ook buiten tijdens de zomermaanden genieten van kaarslicht.

Decoratiemateriaal

Om je huis in te richten kun je gebruik maken van veel verschillende soorten decoratiemateriaal. Denk aan decoratieschalen, kunstbloemen, huisverfrissers en ga zo maar door. Decoratiemateriaal, klein en groot, zorgt ervoor dat je huis er gezellig, stijlvol en mooi uitziet. Zoek je iets in de groene tinten? Bloemenpatronen? Of juist industrieel? Neus eens rond in de categorie Home & Living en wie weet vind je wel de woonaccessoires waar je naar op zoek was!