✔Snelle levering ✔Goede service ✔Exclusieve producten

Kaarsen

Filters

Diameter
Hoogte
Inhoud
Kleur
Materiaal
Merk
Vorm

Kaarsen geven direct sfeer in je huis. Ze laten een warme gloed achter en zijn vooral gezellig als het buiten donker is. Sommige kaarsen bevatten geurstoffen, zodat ze tegelijkertijd je huis lekker laten ruiken.

Kaarsen van sojawas

Een kaars van My Flame Lifestyle is gemaakt van sojawas. Sojakaarsen zijn gemaakt uit de olie die uit een sojaboon komt als je hem perst. De kaarsen zijn van My Flame Lifestyle zijn dus ook vegan. Sojakaarsen zijn duurzamer, beter voor het milieu en branden beter dan kaarsen van paraffine. In veel van de kaarsen van sojawas zit een geurtje verwerkt. Zo ruikt in een mum van tijd je hele huis naar een heerlijke geur.

In deze blog lees je tips om zo lang mogelijk van je kaars te kunnen genieten. Handige tips en makkelijk uit te voeren.

Kaars of olielamp?

Naast kaarsen, kun je ook kiezen voor olielampen. Olielampen branden op olie. Ze geven dezelfde sfeer en kleur in huis als kaarsen. Olielampen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Bijna alle olielampen zijn gemaakt van glas. Door de lont die in de olie gaat, blijft de vlam brandend.

Op zoek naar een kaarsenhouder in plaats van kaarsen? Kijk dan eens bij de categorie kaarsenhouders voor bijvoorbeeld windlichten en waxinehouders.