✔Snelle levering ✔Goede service ✔Exclusieve producten

Kaarshouders

Filters

Diameter
Hoogte
Inhoud
Kleur
Materiaal
Merk
Vorm

Kaarshouders zijn er in verschillende soorten en maten. Denk aan waxinelichtjeshouders, maar ook windlichten en kandelaars. In ons assortiment vind je onder andere theelichthouders van het merk PeriDesign en Villa Pottery. Je koopt ze online bij Baxclusief.

Windlichten

Windlichten zorgen ervoor dat het vlammetje van je kaars of oliebrander niet uitwaait. Zo kun je ook buiten, tijdens bijvoorbeeld de zomermaanden, genieten van buitenkaarsen. Buiten gebruik je bijvoorbeeld citronella kaarsen, om ongewenst vliegen en muggen weg te houden. Winlichten zijn meestal gemaakt van glas, zodat je de kaars of oliebrander kan blijven zien.

Waxinelichtjeshouders

Waxinelichthouders zijn vaak decoratief en geven sfeer in huis of buitenshuis. De kaarsenhouders in ons assortiment zijn van een goede kwaliteit gemaakt. In die zin duurzaam en ze gaan lang mee. Waxinelichtjeshouders zijn gemaakt van verschillende materialen. Sommige theelichthouders zijn gemaakt van glas, maar ook hout en keramiek is mogelijk. Er zijn veel verschillende soorten theelichthouders, voor elke inrichting wel iets dat goed past.

Olielampen

Naast kaarsenhouders, hebben we ook olielampen in ons assortiment. Olielampen branden niet op kaarswas maar op lampenolie. De olielampen in ons assortiment zijn van het merk PeriDesign. De oliebranders zijn handgemaakt van glas. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en soorten. Alle olielampen vind je in de categorie oliebranders.

Ben je op zoek naar iets anders dan kaarsenhouders? Kijk eens bij de categorie kaarsen voor mooie en duurzame kaarsen. Of bij geurverspreiders voor een heerlijke geur in huis.