✔Snelle levering ✔Goede service ✔Exclusieve producten

Olielampen

Filters

Diameter
Hoogte
Inhoud
Kleur
Materiaal
Merk
Vorm

Oliebranders of olielampen van PeriDesign geven een hele fijne en warme sfeer in je kamer. Olielampen zijn erg decoratief voor in bijvoorbeeld de woonkamer of keuken.

Olielampen van PeriDesign

De olielampen in ons assortiment zijn van het bekende merk PeriDesign. PeriDesign is een familiebedrijf dat originele, handgemaakte en luxe woondecoratie en woonaccessoires. De meeste van hun creaties zijn ambachtelijk gemaakt en meestal van glas en keramiek. Zo ook de oliebranders.

De oliebranders van PeriDesign zijn stuk voor stuk mooi en luxe handgemaakte olielampen. Het glas is meestal helder, maar er zijn ook olielampen die zogenaamd ”Frosted” zijn. Het glas hiervan is niet helder maar mat. De dopjes op de olielampen zijn er in twee verschillende kleuren: chroom en messing.

Van PeriDesign hebben we niet alleen olielampen in onze collectie, maar ook vazen, decoratieschalen en ander kaarshouders. Kijk daarvoor eens in onze categorie vazen, decoratieschalen en kaarshouders.

Olielamp met lont

Het lontje in de olielamp van Peri Design is gemaakt van glasvezel. Deze lont gaat levenslang mee, mits je de juiste Paraffine Olie gebruikt. De olielampjes kun je eenvoudig vullen met deze trechtertjes. Wij adviseren om de lamp voor ongeveer 2/3 te vullen met olie. Dit komt omdat de olie uitzet zodra deze heet wordt. Wanneer je met zorg omgaat met de olielampen, kun je er het langste van genieten.

Windshelter voor Olielamp

De windshelters voor oliebranders zorgen ervoor dat je ook je olielampen buiten kunt gebruiken. In de zomer is het gezellig om ‘s avonds nog even buiten te zitten. Soms staat er een windje, waardoor de vlam van de olielamp niet aan blijft. Dan zijn de windshelters ideaal. Ook kun je ze binnen gebruiken. Ze staan dan veiliger voor huisdieren en kinderen. Je moet natuurlijk wel altijd blijven oppassen.

Accessoires voor Olielampen

Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van je olielamp van PeriGlass, is het belangrijk dat je hem op de juiste manier gebruikt. Het lontje in de oliebrander is gemaakt van glasvezel. De lont gaat levenslang mee, mits je de juiste Paraffine Olie gebruikt. Door gebruik te maken van een trechtertje, verspil je geen olie.

Misschien wil je geen olielamp, maar vind je een kaars veel leuker. Kijk dan eens bij onze categorie kaarsen. Hier kun je verschillende soorten kaarsen vinden.