✔Snelle levering ✔Goede service ✔Exclusieve producten

Hoe geniet ik zo lang mogelijk van mijn kaars?

We willen allemaal natuurlijk zo lang mogelijk genieten van een kaars. Sommige kaarsen ruiken namelijk zó lekker, dat je wou dat hij nooit op ging. Helaas gebeurt dat wel, maar je kunt wel je best doen om ervoor te zorgen dat hij zo lang mogelijk meegaat. In deze blog kun je 6 tips vinden die jij kunt doen waardoor je kaarsen langer meegaan.

1. Zorg ervoor dat de lont kort blijft. Een grote lont zorgt voor een grote vlam. Een grote vlam zorgt ervoor dat je kaars snel opbrandt. Knip daarom, voordat je de kaars aansteekt, de lont af tot ongeveer 0,5 cm.

2. Als je goed vooruit kunt plannen, kun je je kaarsen een paar uur voordat je ze aansteekt in de vriezer stoppen. Door de koude temperatuur wordt de wax harder. Hierdoor brandt je kaars langzamer op.

3. Zout zorgt ervoor dat het kaarsvet minder snel opbrandt. Strooi daarom wat zout in de vloeibare was. Dit doe je nadat je de kaars net hebt uitgeblazen. Roer het zout nog even door de het gesmolten kaarsvet met een tandenstokertje.

4. Het is belangrijk dat je lont recht in de kaars zit. Anders smelt het kaarsvet ongelijk. Zet daarom na elk gebruik de lont even recht.

5. Zorg ervoor dat je kaars niet in de tocht staat. Tocht zorgt ervoor dat de vlam gaat flikkeren, wat voor ongelijke verbranding zorgt.

Do What You Love And Do It A Lot Sojakaars online bestellen bij Baxclusief.com

6. Laat de kaars lang genoeg branden, totdat in ieder geval de bovenste laag van de wax gesmolten is. Anders brandt het midden van de kaars wel op en blijft de buitenkant hard. Is dit al gebeurd? Geen nood, wikkel wat aluminiumfolie om de kaars. Hierdoor wordt de buitenkant ook warm en brandt de kaars weer gelijk op.

De kaarsen van Flame Lifestyle zijn gemaakt van sojawas. Sojakaarsen zijn gemaakt van de olie die ui een sojaboon komt als hij geperst wordt. Een kaars van My Flame Lifestyle is vegan. Sojakaarsen zijn beter voor het milieu en duurzamer dan normale kaarsen van paraffine. Op de kaarsen van My Flame Lifestyle staan leuke quotes. Ze zijn ook leuk om als cadeau weg te geven.

Hieronder vind je een deel van de kaarsen van My Flame Lifestyle. Alle kaarsen kun je vinden in de categorie kaarsen.