✔Snelle levering ✔Goede service ✔Exclusieve producten

Olielampen Tips & Tricks

Olielampen van PeriDesign

Wat vinden wij ze mooi, de olielampen van PeriGlass. Ze zijn stijlvol, leuk om te combineren en hebben een speels effect. Er zijn wat tips en tricks om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten. Lees hieronder meer over de glazen olie lampen van PeriDesign!

Het lontje in de oliebrander is gemaakt van glasvezel. De lont gaat levenslang mee, mits je de juiste Paraffine Olie gebruikt. Deze olie kun je uiteraard ook bij ons kopen, je vindt het hier. Door gebruik te maken van een trechtertje, verspil je geen olie. Wij adviseren om de olielamp voor ongeveer 2/3 te vullen met olie.

Soms gebeurt het dat het lontje in de olielamp terechtkomt. Het kan dan lastig zijn om de lont uit de glazen lamp te halen. In het video hiernaast kun je zien hoe je dit makkelijk met een paperclip kunt oplossen.

Zoals eerder gezegd is het makkelijk om de olielamp te vullen met een trechtertje. In de video hiernaast kun je zien hoe je eenvoudig de olielampen van PeriDesign kunt vullen met olie. 

Hieronder vind je een greep uit ons assortiment met olielampen. Het hele assortiment kun je vinden via deze link. Ze zijn leuk om van hetzelfde soort verschillende maten te combineren. Ook kun je ze leuk samen combineren. Er zijn verschillende soorten en maten, voor ieder wat wils.