✔Snelle levering ✔Goede service ✔Exclusieve producten

Retourneren/Annuleren

Retourneren
Voldoet het bestelde product niet aan je verwachtingen? Dan mag je het binnen 14 dagen retourneren. Hiervoor dien je ons een mail te sturen, voorzien van de volgende gegevens:
• Naam, adres en woonplaats
• Bestel- of factuurnummer
• Eventueel reden van retourneren (niet verplicht)
Baxclusief accepteert retourzendingen, mits deze binnen 14 dagen bij ons zijn aangemeld. Deze (herroepings)termijn gaat in op de dag van ontvangst. Binnen die termijn kan een artikel, zonder opgaaf van redenen, geretourneerd worden. Hieraan zijn de volgende voorwaarden verbonden:
• Uitgezonderd van retournering zijn geopende verpakkingen met voedingsmiddelen in verband met de hygiënevoorwaarden.
• Het product dient met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking geretourneerd te worden.
• Heb je het artikel meer geprobeerd/gebruikt dan redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen, dan heeft Baxclusief het recht om waardevermindering op het product in rekening te brengen.
• Wij stellen het op prijs als je aangeeft waarom je het artikel retourneert.
• De kosten voor de retourzending dien je zelf te betalen. Ook draag je zelf het risico van retourzending.

Terugbetaling aankoopbedrag
Wij zullen het volledige aankoopbedrag van het geretourneerde artikel zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij de herroeping hebben ontvangen, aan je terugstorten. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij de producten terug hebben ontvangen of totdat je aantoont de producten te hebben geretourneerd. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd. Je kunt er ook voor kiezen een tegoedbon te ontvangen. De tegoedbon sturen wij je per e-mail toe en kun je besteden bij een volgende bestelling.

Onvoldoende gefrankeerd
Baxclusief accepteert retourzendingen van zendingen die onvoldoende gefrankeerd zijn. Als dit het geval is zullen de kosten achteraf in rekening worden gebracht. De kosten voor de retourzending dien je zelf te betalen. Ook draag je zelf het risico van retourzending.
Adres voor retourzending:
Baxclusief
Korte Groningerweg 35
9607 PS FOXHOL

Beschadigd / Verkeerd geleverd
Indien je een artikel(en) wilt terugsturen i.v.m. een beschadiging of nalatigheid door Baxclusief, neemt u contact op met onze serviceafdeling. Dat kan via ons telefoonnummer: 0598-223030 of via ons e-mailadres: info@baxclusief.com. Wij nemen in dit geval de kosten van de retourzending voor onze rekening. Dit is alleen mogelijk voor online bestellingen.

Op het moment dat je het artikel retour stuurt, duurt het altijd even voordat deze door ons in ontvangst genomen kan worden. Normaliter duurt het 1-2 werkdagen voordat het pakket door Post NL/DHL wordt afgeleverd. Zodra het pakket bij ons is afgeleverd, wordt deze uiteraard zo spoedig mogelijk verwerkt. Je ontvangt uiterlijk met 14 dagen het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten van de heenzending retour. Je wordt per e-mail op de hoogte gehouden betreffende de status van het geretourneerde artikel.

Klachten
Heb je klachten over producten die je bij Baxclusief hebt gekocht? Neem dan contact op met de klantenservice van Baxclusief. Dat kan via ons telefoonnummer: 0598-223030 of via ons e-mailadres: info@baxclusief.com.