✔Snelle levering ✔Goede service ✔Exclusieve producten

Koken & Tafelen

Koken en tafelen begint in de keuken en eindigt aan de keukentafel. Een lekkere maaltijd wordt niet alleen bepaald door het eten, maar zeker ook door de entourage. Denk aan het servies, tafeldecoratie, keukengereedschap, goede ingrediënten en ga zo maar door.

Koken – Ingrediënten en meer

Een lekker gerecht begint natuurlijk met goede ingrediënten. Maar daar is niet alles mee gezegd. Ook goed materiaal om mee te koken is belangrijk. Denk aan goede ovenschalen, bakvormen en gereedschap. Goed keukengereedschap gaat lang mee en doet zijn werk goed.

Tafelen – Servies

Lekker eten dien je natuurlijk op met mooi servies. Denk aan een mooie serveerschaal en mooie borden. Sommige ovenschalen zijn van zichzelf al zo mooi dat je ze niet nog op speciaal serveerservies hoeft te presenteren. Denk aan het servies van Janny van der Heijden. Soms is het ook niet altijd even praktisch om het eten ook nog op serveerservies te presenteren. Dan is het handig dat bijvoorbeeld de ovenschaal van zichzelf al uitstraling heeft.

De afwas

Aan het einde komt altijd de afwas. En die gaat natuurlijk in stijl. Misschien heb je wel een vaatwasser en kun je de meeste spullen, zoals servies en bestek, wel in de afwasmachine doen. Maar dat kan niet bij al het keukengereedschap. En wat is er dan fijner dat je de vaat kan afdrogen met goede theedoeken? En bij theedoeken horen natuurlijk ook handdoeken. Je vindt ze allemaal in de categorie keukentextiel.

Ben je misschien meer op zoek naar decoratiemateriaal om je keukentafel mee op te pimpen? Kijk dan eens in de categorie Home & Living. Hier vind je bijvoorbeeld geurverspreiders (om nare kookluchtjes uit je keuken te verwijderen), maar ook kaarsen, vazen en olielampen.